Ordinul Meritul Industrial şi Comercial în grad de Cavaler Knight of the Industrial and Commercial
Merit Order

OLIMPIC INTERNATIONAL TURISM

L'Apogee Courchevel *****

Jardin Alpin, 5 Rue Emile Allais, 73120 Courchevel, Franta

Hotel: 5 stele

Tarif: de la 900 Euro de persoana pe noapte
  TRIMITE LA UN PRIETEN  

Din aceasta locatie la mare altitudine cele 53 de camera, suite, penthouse si 2 vile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri ofera o vedere panoramic uimitoare asupra vaii si padurii incarcata cu zapada. Baile sunt imbracate in marmura Fior di Bosco, cu incalzire in podea.


Camerele si suitele noastre gazduiesc oaspetii de pe partiile de schi neatinse intr-un cocon de lux restrâns. Designerul Francez India Madhavi reflecta subtil farmecul rustic in stil contemporan cu blanuri, lana moale si piele fina mangaie simturile.


Cu acces direct si privat la partie de schi , L`Apogee este localizat in Courchevel, la 2 km de 3Valleys Ski Resort si la 25 km de Moutiers. Oaspeti au acces la o sala de schi complet echipata si WiFi gratis.


La L'Apogee veti gasi o camera pentru fumatori eleganta, un salon de coafura si magazine de lux. Oaspetii se pot relaxa in centrul de wellness cu Sisley Spa,cu 5 camere de tratament, sauna, cada cu hidromasaj si o piscina interioara. Cel mai mare club de copii din Courchevel poate fi gasit la proprietate.


Schiatul este o activitate populara in zona si L'Apogee Courchevel se afla la doar 100 de metri de teleschiuri.


Pret:


Camera Deluxe: de la 900€ la 2.100€

Camera Prestige: de la 1.100€ la 2.500€

Junior Suite: de la 1.300€ la 3.300€

Pretul include TVA, taxa de statiune nu este inclusa.

*Hotelul are o politica de sejur minim in anumite perioade.


Preturile sunt bazate pe ocupare singla sau dubla, pe cazare, pe noapte si includ demipensiune ( mic dejun, pranz sau cina in valoare de 150 € de persoana), transfer de la Courchevel altiport, wifi, bauturi nealcoolice din barul privat al camerei.


Patul suplimentar pentru copil sub 6 ani este complementar, iar pentru copil peste 6 ani se percepe o taxa de 250 € pe noapte cu demipensiune inclusa. Patutul este complementar si disponibil in functie de disponibilitate.


Conditii de rezervare si plata:


Pentru confirmare unei rezervari este nevoie de un depozit de 50% din totalul sejurului.

Diferenta de 50% din totalul rezervarii trebuie achitata:Pentru rezervari cu intrare de la 19 Decembrie 2015 la 10 Ianuarie 2016 inclusiv:

- cu 60 de zile inainte de data sosiri. In cazul in care anulati partial sau total rezervarea cu 60 de zile sau mai putin inaintea sosiri plata in avans nu se va restitui.


Pentru rezervari cu intrare de la 13 Februarie la 9 Martie 2016 inclusiv:

- cu 30 de zile inainte de data sosiri. In cazul in care anulati partial sau total rezervarea cu 30 de zile sau mai putin inaintea sosiri plata in avans nu se va restitui.


Pentru rezervari cu intrare de la 11 la 18 Decembrie2015 inclusiv, de la 11 Ianuarie la 12 Februarie 2016 inclusiv, de la 10 Martie la 4 Aprilie inclusive:

- cu 7 zile inainte de data sosiri. In cazul in care anulati partial sau total rezervarea cu 30 de zile sau mai putin inaintea sosiri avansul de 50% nu va fi restituit, cu 7 zile sau mai putin inainte de data sosiri plata in avans nu se va restitui.

Anularea unei rezervari trebuie facuta in scris , in forma unei scrisori, fax sau e-mail, se va percepe o taxa de returnare a garantiei de 150 Euro.


Check in / Check out:

Check in-ul se face la ora 15:00, iar check out-ul se face la ora 12:00.

Animalele nu sunt acceptate in hotel.


Galerie foto:

Copyright ©2022 Olimpic International Turism. All rights reserved.